Verzuimbegeleiding

 

Wanneer werknemers in uw organisatie ziek worden, is het belangrijk dat ze vervolgens snel kunnen terugkeren op hun plek. Een goede, resultaatgerichte begeleiding van dit proces is daarom van essentieel belang. Iedere persoon is echter anders en dus vraagt verzuimbegeleiding om maatwerk. De redenen waarom een werknemer ziek wordt, verschillen immers van persoon tot persoon.

 

Bij Vitalias werken teams van specialisten die vanuit hun eigen expertise samenwerken aan de terugkeer van zieke werknemers. Deze specialisten hebben zowel oog voor de achtergrond van de werknemer alsmede een grondige kennis van de bedrijfscultuur en de heersende wensen en behoeften binnen de organisatie.

 

Centraal in de aanpak van verzuim staan onze casemanagers. Zij zijn te allen tijde uw aanspreekpunt en kennen uw organisatie door en door. Zo bouwen wij bij Vitalias een duurzame relatie met uw organisatie op en weten wij wat er van ons gevraagd wordt. De casemanager werkt nauw samen met de bedrijfsarts, die verantwoordelijk is voor de medische keuringen en het stellen van diagnoses in het geval van verzuim. Daarnaast is de bedrijfsarts ook een deskundig adviseur als het gaat om het arbo- en gezondheidsbeleid binnen uw organisatie.

 

Kortom, bij Vitalias vindt u verzuimbegeleiding die volledig is afgestemd op wat uw organisatie nodig heeft. Passend bij de cultuur van het bedrijf, het type werkzaamheden en altijd met oog voor wat het beste is voor zowel uw werknemers als het arbeidsproces.

 

Meer weten over verzuimbegeleiding?

Neem dan gerust contact met ons op.

Meer info?

bel ons: 046-7600055

mail ons: info@vitalias.nl