Nieuwe regeling zwangerschapsverlof bij tweeling of meerling

19 Apr 2016

Vanaf 1 april 2016 geldt een nieuwe regeling voor zwangerschapsverlof bij tweelingen en meerlingen. Zwangere vrouwen die uitgerekend zijn op of na 26 mei 2016 kunnen het zwangerschapsverlof eerder laten ingaan. Door de nieuwe regeling kan het zwangerschapsverlof ingaan tussen 10 en 8 weken voor de dag na de uitgerekende datum. De zwangere bepaalt zelf de eerste dag van het verlof.  Het verlof mag ook tussen 6 en 4 weken voor de dag na de uitgerekende dag ingaan.

http://www.uwv.nl/particulieren/actueel/nieuwe-regeling-zwangerschapsverlof-bij-tweeling-of-meerling.aspx?utm_source=e-mailnieuwsbrief&utm_medium=email&utm_campaign=Nieuwsb

 

 

 

 

Please reload

Actueel

Aangepaste openingstijden met carnaval

February 26, 2019

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload