Reïntegratie

 

Werknemers die regelmatig of zelfs langdurig ziek zijn, zijn gebaat bij een passende en geleidelijke terugkeer naar het werkende leven. En in het geval van een arbeidsconflict, dient er een oplossing te komen waarin alle betrokken partijen zich kunnen vinden.

 

Als het gaat om re-integratie van werknemers, draait het in onze ogen om duurzame oplossingen waarin de mens centraal staat. Wij kijken naar het welzijn, de talenten en wensen van een werknemer en matchen deze met de behoefte van uw organisatie. Dit kan resulteren in een direct re-integratietraject binnen het bedrijf, maar ook in tweede spoors re-integratie of een vervolgtraject waarin loopbaanadvies, outplacement en jobcoaching worden aangeboden.

 

Vitalias biedt advies en ondersteuning bij het samenbrengen van mens en werk. Zowel voor u, als werkgever, maar zeker ook voor individuele werknemers. Wij bemiddelen bij arbeidsconflicten, stellen re-integratieplannen op, nemen belemmeringen op de route naar terugkeer weg, kortom: Vitalias bouwt aan een duurzame toekomst voor werknemer èn werkgever.

 

Meer weten over reïntegratie?

Neem dan gerust contact met ons op.

Meer info?

bel ons: 046-7600055

mail ons: info@vitalias.nl