Gezondheidsmanagement

 

Een prettige en vooral gezonde werkomgeving is van grote invloed op het welzijn van uw werknemers. Als werkgever speelt u een grote rol in het creëren van zulke fijne omstandigheden. Door goed te kijken en luisteren naar wat er op de werkvloer speelt en door adequaat in te spelen op vragen en behoeften, zet u gezondheid als thema op de kaart binnen uw organisatie.

 

Het creëren en behouden van een gezonde werkomgeving is echter een gedeelde verantwoordelijkheid. Directie, management, de ondernemingsraad en de medewerkers werken samen om een cultuuromslag te bewerkstelligen, waarna de nieuwe, gezonde bedrijfscultuur geborgd wordt binnen alle geledingen van de organisatie. Dit is een proces van de lange termijn, waarbij gedegen management en sturen op continuïteit voorwaarden zijn.

 

Wij kunnen u zowel ondersteunen als ontzorgen als het gaat om het managen van een gezonde werkomgeving. Wij bieden advies en concrete diensten op het gebied van interne voorlichting, organisatieveranderingsprocessen en (collectieve) bewustwording, alle gericht op het bewerkstelligen van een cultuuromslag binnen uw bedrijf. Zowel op integrale basis als door middel van het aanbieden van losse modules.

 

 

Wilt u werken aan een gezonde organisatie, waar werknemers met plezier komen werken en waar er weinig sprake is van verzuim? Maak dan gebruik van onze kennis en diensten op het gebied van gezondheidsmanagement. Wij helpen u graag.

 

Meer weten over gezondheidsmanagement?

Neem dan gerust contact met ons op.

Meer info?

bel ons: 046-7600055

mail ons: info@vitalias.nl